mandag 31. oktober 2011

"Gamle" julebilder

Fant frem noen gamle julebilder av min niese og nevø som nå er henholdsvis 16 og 18 år. Laget album til min niese til konfirmasjonen og lager innimellom nye sider til det som hun får. :)


Ha en fin kveld!

Dåpskort

Dåpskort til en liten skjønn gutt. Bidrag til scrapping.no's utfordring "rund pynt".


Ha en fin uke!

søndag 30. oktober 2011

Ut på tur - aldri sur

Atter en "flat" LO. Heller ikke her har jeg brukt mønsterark, men dekorert kraftkartong med farget kartong der fargene går igjen i bildet. Har brukt dymotape under teksten. Blomstene er fra et filtbånd jeg har klippet fra hverandre.


Fristet det til en tur ut i høstværet? Vel hjemme kan man tenne levende lys og kose seg med en kopp varm kakao eller te. :)

Rund pynt

Scrapping.no utfordrer til å bruke rund pynt. Har laget en LO. Ingen bruk av mønsterark, men har valgt å bruke kartong til å lage rund pynt. Nok en LO som ikke må være for "tykk". :)


Ha en toppers dag!

lørdag 29. oktober 2011

Dilla på snøfnugg!

Hadde mange ferdige utstansede snøfnugg liggende og har jammen meg fått brukt en del her. :) Fine på både kort og LO'er.





Ha en funklende fin lørdagskveld!

Crackle Paint og bølgepapp.

Anonyme scrappere's utfordring denne gangen er å bruke Crackle Paint og bølgepapp. Siden den eneste Crackle Painten jeg har er turkis, så ble det et julekort i utradisjonelle julefarger.

Crackle Painten var størknet da jeg åpnet den, men det gikk nå bra. Er det noen som kan svare på hvor lang holdbarhet det er på Crackle Paint? Tror jeg har hatt den i et par år altså..


Ha en fin dag!

fredag 28. oktober 2011

Lys

Har slengt meg på utfordringen til Kort'O'Mania som er "lys". Jeg har klippet ut trykket fra en serviett fra Sagen Vintage design og overført det til et kubbelys ved hjelp av matpapir og varmepistol. Har ellers pyntet med bånd og stempeltrykk på kraftpapir.


"Gleden er som et lys, tenner du det for andre, faller skinnet tilbake på deg selv."



Det er helg! Tenn levende lys og kos deg!

torsdag 27. oktober 2011

Clean & Simple

Det blir mest clean & simple når jeg holder på med albumet til guddattera mi, siden det ellers vil sprike for mye med alt for "tjukke" sider.

Rosa sløyfe

Da oktober er rosasløyfe måned, er Anonyme Scrappere's utfordring å lage noe ROSA. Så hva er Rosa sløyfe? Det er vel ikke til å unngå å ha fått med seg de rosa sløyfene som selges mange plasser til inntekt for forskning på brystkreft, kjøpesentere som har fokus på Rosa sløyfe og mye annen ekstra oppmerksomhet akkurat nå.

"Målet med Rosa sløyfe- aksjonen er å vise solidaritet med brystkreftrammede, spre informasjon og øke kunnskapen om brystkreft og samle inn penger til brystkreftforskning."

Som sagt så ønsker Anonyme Scrappere at vi skal lage noe rosa, og de vil gjerne se MYE rosa!

Jeg har tatt utfordringen og laget et posekort med MYE rosa på. Jeg er glad i å gi litt ekstra oppmerksomhet innimellom til de jeg setter pris på. "Du er god!" er teksten på kortet. Det skader ikke å si en gang for mye til noen som trenger det. Det tenker jeg gir en ekstra boost i hverdagen!



Det er plass til å skrive en hilsen i lokket.


Detaljbilde: Jeg har brukt mønsterark fra GCD Studios som heter Soul Food - Beautiful soul. Synes det er så utrolig nydelig med alle de vakre ordene på!


Detaljbilde: "Hope"sløyfe, en liten hyllest til Rosa sløyfe.


Delta du også og gi gjerne din støtte ved å kjøpe en rosa sløyfe. På rosasløyfe.no finner du informasjon om Rosa sløyfe og også en nettbutikk.

Ha en flott og rosa oktoberdag!

onsdag 26. oktober 2011

Skyer

Endelig har jeg fått laget en LO etter en del kortlaging. Holder på å lage album til guddattera mi. Prøver å lage LO'ene flatest mulig, da det er et album fra Nille, som fort spriker hvis det blir for mye inni. Denne er laget etter utfordringen til Scrapperiket, som er å bruke skyer.


Ha en fin dag!

tirsdag 25. oktober 2011

Hvit jul

Har laget nok et hvitt julekort, denne gangen etter skissen til Sketchy Colors.


Stemningsbilde...


Ha en god dag!

mandag 24. oktober 2011

Bursdagskort i halloweenfarger.

Her er høstens andre bursdagskort i fargene orange, hvit og svart som er utfordringen til Sukkersøtt denne uka. Har funnet frem masse resteark og har pusset og svertet. Ugler blir jeg aldri lei av! :)


Ha en fin mandag!

lørdag 22. oktober 2011

Vintage herrekort.

Har kastet meg på utfordringen til Vintage Udfordring, monokromatisk. Jeg valgte å bruke yndlingsfargen min, petrol og har laget et herrekort.


Ha en super dag!

torsdag 20. oktober 2011

Flere julekort.

Slenger inn et par julekort jeg laget her en kveld. :)




Ha en strålende dag!

onsdag 19. oktober 2011

Hvit, turkis og gul.

Måtte jo prøve meg på Sketchy Colors fargeutfordring; hvit, turkis og gul. Resultatet ble dette kortet som jeg tenker å gi til en eller annen herremann. :)

tirsdag 18. oktober 2011

50-talls? 60-talls? Vintage?

Har kjøpt meg et ark med masse fine bilder/tegninger samt tekster. Så hva skal man kalle stilen på dette kortet her? 50-talls? 60-talls? Vintage? Old School?

Julekort

Da har jeg laget enda et julekort. Denne gangen til Scrappekammerets skisseutfordring.



Ha en fin dag!

mandag 17. oktober 2011

Brettekort

Julekortene melder sakte men sikkert sin ankomst. Her har jeg for andre gang prøvd meg på denne typen brettekort. Målene finner du her. Punch er brukt på kantene men da jeg brukte bling kartong så var jeg ikke fornøyd med fargeforskjellene på forsiden og baksiden. Jeg brettet derfor de utstansede kantene inn og syntes det ble bedre. :) Jeg limte de fast med gluedots og la kortet i press under en stabel med bøker. Håper bare det holder seg!

Kortet er laget på bakgrunn av Sukkersötts utfordring, bretteteknikker.



søndag 16. oktober 2011

Hvit på hvit

Anonyme Scrapperes utfordring, "Hvit på hvit" er det jeg har prøvd meg på her. :) Ikke heeelt enkelt det, men jeg fikk det nå til! :) Et enkelt kort, men likevel en del detaljer på det. "Last Christmas"-stempelet er nytt i mitt sortiment. Så det i Magnolias julutgave av magasinet sitt og bare måtte ha det!


Et lite stemningsbilde måtte til. Jeg har vært og luktet på julepynten og funnet frem denne telyslykta. Kan jo ha den fremme nå, i og med at den ikke er såå julete. :D

lørdag 15. oktober 2011

Årets første julekort.




Inspirert av Papirdokkenes utfordring, fargeinspirasjon har jeg laget et julekort, rødt på rødt. Var så heldig å få scrappesaker i bursdagsgave, blant annet disse mønsterarkene jeg har brukt her. De er fra Panduro. Har rufset kantene med en paper distresser og avsluttet med stempelpute i gull. Gullhjertene er stickers fra Panduro, De røde hjertene er kjøpt på Nille. Blingene er kjøpt på Binders eller Staples som det heter nå. "God jul"-stemplet har jeg brukt embossing på. Jeg har i tillegg brukt denne skissen til Sketchy Colors.

God helg!

fredag 14. oktober 2011

Vennekort.

Har laget et kort etter skisseutfordringen til Kort'o'Mania. Ett trykk ville se fargene lilla, sort og/eller orange og Papiravisen ville ha en i halloweenfarger.

Størrelse: 15 x 15 cm
Blekk: Memento tuxedo black
Stempler: Whiff Of Joy - Willow with hot chocolate, Whiff Of Joy - Willow's arm chair
Fargelegging: Promarkers - Blush, Dusky Pink, Vanilla, Tan, Buttercup, Tulip Yellow, Pink Carnation, Amethyst, Orchid, Black, Cool Grey 1
Papir: Bazzill - lilla, svart og naturhvit, Maja design mønsterpapir, mønsterpapir med tekst -ukjent, gavepapir er brukt som mønsterark
Annet: bling frames - Heidi Swapp, transparente halvperler, stickers - Foto Knudsen, bånd - Kremmerhuset, Rangers Glossy Accent
Andre ting: Fiskars skjærebrett med Rotary Blade Deckle er brukt på en del av kantene.



SCRAPPING.NO

Scrappeforumet scrapping.no har en bloggcandy gående der du kan vinne en merkemaskin fra brother. Har vært medlem av forumet en god stund nå. Der har jeg fått god kontakt med andre scrappere og kortlagere som jeg også møter på diverse scrappetreff. Det er rom for både scrappesnakk og utenomsnakk, utfordringer, kjøp og salg og utfordringer. Anbefales! :) Som jeg har skrevet om meg selv her på siden er nicket mitt på forumet "lindapinda". Bli med du også da! :)

tirsdag 11. oktober 2011

Kort til en artig kar.

Han kommer alltid med en kjapp og artig replikk og har glimt i øyet, han som skal få dette kortet her. Derfor ble det Charlie Chaplin som preger kortet. Artige på hver sin måte, med og uten replikker. ;) Det ble knapt med knapper her men håper det holder for utfordringen til Anonyme Scrappere der de vil se knapper. :)


På hytta

Nok et kort med personlig bilde på. :) Mine to flotte foreldre. :) Da det er tatt på hytta har jeg brukt mønsterark med fugler på. Måtte da selvfølgelig bruke en fjær som en del av pynten. Har forsøkt å bruke pynt og farger som gjenspeiler hyttemiljøet.

Kakepynting med scrappeinspirasjon.

Det ble virkelig teamwork da kaka til en bursdag i familien skulle pyntes. Kaka ble bakt av mor, marsipanlokket lagt på av far. Far laget roser og mor pyntet med krem. Til sist fikk datter (undertegnede) pynte med små kuler etter inspirasjon fra swirlene vi bruker til scrapping. :)

Scrappestæsj fra Thailand :)

Det har ikke blitt mye scrapping på meg i det siste. Har vært bortreist og hatt besøk, så har på ingen måte hatt anledning. Nå er det bare å henge i. Har mye å rekke før jul. :)

På bursdagen min fikk jeg masse herlig stæsj kjøpt i Thailand. :) Det er rene godterposen! Er jo artig å ha noe som sikkert ikke så mange andre har i scrappelageret sitt. :)